Adoptievoorwaarden hamster

Ben je je hart verloren aan één van de beschikbare hamstertjes? Dat is geweldig nieuws voor die hamster!
Het welzijn van een dier hangt in grote mate af van zijn omgeving. Daarom zijn we, aan de hand van wetenschappelijk onderzoek in combinatie met bronnen over het gedrag van hamsters in het wild, tot een aantal voorwaarden gekomen die aangeven wat een hamster minimaal nodig heeft om in gevangenschap zijn natuurlijke gedrag te kunnen uiten. Een relaxte hamster is een gelukkige adoptant! Een win-winsituatie dus!

 

Aan de hand van de hamstersoort staan hieronder de adoptievoorwaarden opgesomd. Kijk even bij de naam van hamster tot welke hamstersoort hij of zij behoort. Elke soort heeft namelijk specifieke behoeften (door o.a. ander gebied van oorsprong, grootte van het dier,...). 

 

Heb je nog geen verblijf en/of inrichtingsmaterialen? Contacteer ons en we helpen zeer graag om het bij elkaar te zoeken. In de opvang zijn er steeds nieuwe geschikte spullen ter beschikking waarmee een volledige inrichting kan tot stand gebracht worden! Niet alles wat verkocht wordt is immers veilig voor hen. We kunnen het verblijf samen inrichten of wij kunnen dat voor jou doen. Dat wordt met veel liefde en plezier gedaan.
Voor een verblijf verwijzen we je graag door naar Terrariumbouwer Flo. Hij kan zowel aquaria als knaagdierterraria maken op maat. Het handige is dat een verblijf op dezelfde locatie kan worden opgehaald als de hamster.
Met een beetje geluk kan je ook een interessant verblijf vinden via tweedehandssites.


Adoptievoorwaarden Russische/Campbelli/hybride dwerghamster

Deze lees je in de linkerkolom.


Adoptievoorwaarden Roborovski dwerghamster

Deze lees je in de linkerkolom.
Voor Roborovski's vragen we een groot chinchillazandgedeelte (bv. 1/3 van het verblijf) omdat zij uit meer zandrijke gebieden komen. Wanneer een bak op een plateau met pootjes wordt geplaatst, kan de hamster nog steeds de volledige graaflengte van het verblijf benutten.


Adoptievoorwaarden Syrische hamster ofwel goudhamster

Deze lees je  in de rechterkolom.

Betaal in de konijnenopvang

eenvoudig met Payconiq!

Het Knaagtandje

hetknaagtandje@gmail.com

Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen, België)

Erkenningsnummer: HK30405704
Rekeningnummer: BE93 0689 3195 0967